Новини

October 29, 2023

Напружена битва у великому фіналі Dota 2: Team Spirit проти Gaimin Gladiators

Oleksandr Ivanov
WriterOleksandr IvanovWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Після 3 довгих вихідних нарешті настав час Міжнародного великого фіналу Dota 2. Це битва європейських титанів, оскільки попередні чемпіони Team Spirit повинні зіткнутися з Gaimin Gladiators. Багато ігор на цьому рівні виграються та програються лише на шашках. Ми відстежуватимемо кожен проект великого фіналу в прямому ефірі та робитимемо свої прогнози.

Напружена битва у великому фіналі Dota 2: Team Spirit проти Gaimin Gladiators

Захоплююча серія Dota

Це буде одна з найзахопливіших серій Dota року. Обидві команди справді на висоті. Не було б нічого дивного, якби це пішло на 5 ігор і складно назвати, хто вийде першим.

Командний дух у TI12

Команда Team Spirit справді домінувала в цьому турнірі та була першою командою, яка потрапила до Гранд-фіналу The International Dota 2. Вони не програли жодної серії та програли лише в кількох окремих іграх. Багато команд справді бояться протистояти Яторо, і це не без причин.

Хоча увага часто приділяється керрі-гравцям Spirit, їхній дует підтримки Міра та Міпошка є одним із найкращих у грі. Пройде багато часу, щоб хтось забув про гру Мипошки, в якій Чарівниця грає на цьому турнірі.

Вони стають все сильнішими, і хоча Gaimin Gladiators будуть для них найважчим боєм, якщо хтось зможе перемогти їх, так це Team Spirit.

Gaimin Gladiators - титани TI

Gaimin Gladiators — одна з найвражаючих команд в історії Dota. Вони виграли всі Major і DreamLeague, а також перемогли Liquid у нижній сетці. Хоча вболівальники визнають їхні досягнення, багато хто втомився бачити, як вони перемагають у кожному великому фіналі. Чи можуть вони зробити це ще раз?

Більшу частину року всі погляди були прикуті до середнього Квінна, але, схоже, на Дирачіо варто стежити. Надзвичайно талановитий гравець із величезним набором героїв повинен мати навіть найкращий тремтіння у своїх черевиках.

Якби нам довелося зробити прогноз, ми б сказали, що Team Spirit має здобути перемогу. Вони не програвали гранд-фіналів, якщо вони дійшли так далеко. Незалежно від результату, цей фінал точно увійде в історію Dota.

Проекти міжнародного гранд-фіналу Dota 2

Гра 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Oleksandr Ivanov
Oleksandr Ivanov
About

Олександр Іванов, енергійний 26-річний українець, вправно поєднує свою любов до онлайн-казино з вмінням української локалізації, створюючи спеціалізовані казино-посібники для геймерів України.

Send email
More posts by Oleksandr Ivanov
undefined is not available in your country. Please try:

Останні новини

Згадуємо Кріса «Зуну» Бюхтера: першопроходця в кіберспорті
2024-05-23

Згадуємо Кріса «Зуну» Бюхтера: першопроходця в кіберспорті

Новини